Ska-P – Canabis (Lo Puto Cat Mix)

Ho sé, ho sé. Feia setmanes que no penjava res de nou des d’aquell putu remix d’Oques Grasses. La veritat és que em feia una mica de puta mandra pujar contingut nou i volia descansar una mica abans de tornar-m’hi a posar de nou. Això sí, la puta espera ha valgut la pena perquè avui vinc amb un “temassu” d’aquells que no pot faltar en cap farra que es presti.

Canabis és un putu tema que ja té els seus anyets (del 1996 ni més ni menys). A molts de vosaltres no us havia ni sortit pel al putu pubis. D’altres l’escoltavem “fluixet”, no fos cas que els papes s’enteressin que escoltàvem música que fomentava el consum d’opiacis. Sigui com sigui aquest putu tema dels vallecans Ska-P ha aconseguit colar-se fins-hi-tot a les putes setlists dels casaments. Tota una puta fita, vaja.

Doncs avui rescatem aquest tema que formava part del puto disc El vals del obrero d’aquesta mítica banda que ha coquetejat amb l’admiració i la polèmica a parts iguals. Tan li fa si són uns venuts o uns antisistemes de pe a pa. Nosaltres no deixarem de saltar amb els seus putus hits ni d’escoltar el putu remix que he fet en honor a aquest putu himne canàbic que podeu escoltar a Youtube i a Hearthis De res!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s