Oques Grasses – Torno a ser jo (Lo Puto Cat Mix)

Ei què passa putxs! Ja heu escoltat el darrer remix dels putus Dakidarria? Doncs avui arriba el putu moment de presentar-vos un putu remix de categoria premium. És un remixasso dels putus Oques Grasses que, en aquesta ocasió, també ha comptat amb el seu apadrinament ja que, els molt “macus” han tingut el putu detall de passar-me les putes pistes originals. Així sí. Així sí que sí.

Mireu si n’estic de satisfet d’aquest putu remix que fins-hi-tot l’he enviat a masteritzar a un putu estudi professional per oferir-vos calité. I és que aquests osonencs es mereixen això i més, així que, sense enrotllar-me com una puta persiana us deixo a continuació aquest putu tema EDM ballable perquè peti a totes les putes festes majors dels putus Països Catalans.

Us deixo aquest putu remix a ritme de jungle per fer les putes delícies dels vostres putus pavellons auditius. Com sempre, us deixo els putus enllaços a Youtube Soundcloud i Hearthis. De res!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s