Dakidarria – Linguas Ceives (Lo Puto Cat Mix)

Ei què passa putxs! El putu remix que us porto avui arriba una mica “d’estranquis”, no estava previst per avui, però, l’hem penjat conjuntament amb els seus putus amfitrions. Després del putu remix de Lildami i Manel, avui toca escoltar la banda gallega Dakidarria.

Aquesta banda galega fa temps que va parir un putu tema que versava sobre la germanor entre llèngües de la puta península: Linguas ceives era el seu nom i ja és tot un himne de la puta banda. Ska, ska i més putu ska que ara s’ha convertit en jungle, jungle i més jungle amb aquest putu remix que he parit conjuntament amb ells.

Sempre és d’agraïr que siguin els propis grups que et demanin treballar amb ells. Des d’aquí una puta abraçada per aquests galegos que s’han currat les pistes originals (i alguna de nova) per parir el putu remix que teniu a les vostres putes mans.

Us deixo aquest putu remix a ritme de jungle per fer les putes delícies dels vostres putus pavellons auditius. Com sempre, us deixo els putus enllaços a Youtube i Hearthis. De res!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s