Lil Dami vs Manel – La dels Manel (Lo Puto Cat Clash Mix)

Ei què passa putxs! El putu remix que us porto avui segur que serà dels més “mainstream” del moment, perquè, després del putu remix de Tremenda Jauría, avui toca escoltar el raper català del putu moment: Lildami, pels de més de 30: “El petit Damià.

Aquest putu té una puta “xuleria” que no la salta un gitano. I “ni curt ni mandrós” (en la puta llèngua de Fabra) el paio agafa un groove dels putus Manel i es treu un temassu de la puta bragueta; perquè ell és així: Xulo, sí, però un putu màquina. El putu Dami és així, un tio que va de graciós, però és que, a més a més cau en gràcia; que això ja és difícil avui en dia.

Doncs per arrissar encara més el putu tirabuixó, avui us porto un putu remix que, a més a més és un putu Clash en tota regla. A la puta esquerra, amb un putu pes ploma (perquè al puta se’l veu faltat de proteïna) Lildami, i a la puta dreta (perquè sempre se’ls ha titllat de convergents) els putus Manel. Aquest putu combat promet més que un punch entre John Cena i l’Undertaker.

Us deixo aquest putu “digueu-li com vulgueu” a ritme de ragga-jungle per fer les putes delícies dels vostres putus pavellons auditius. Com sempre, us deixo els putus enllaços a Youtube i Hearthis. De res!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s