Lo Puto Cat – Doraemon (Lo Puto Cat Broken Mix)

Ei què passa putxs! Després del putu remix de Torna Serrallonga, i després de la puta ressaca de celebració dels putus 5.000 seguidors a Instagram, arriba l’hora de complir la puta promesa que us vaig fer: –Si arribem a 5.000 seguidors, penjo el putu remix del Doraemon. Doncs dit i fet!

Han estat moltes putes experiències al llarg d’aquest putu 2018 que ja es va acabant, i és moment d’acomiadar-lo amb aquesta puta remescla que tantes i tantes i tantes i tantes vegades m’heu demanat des que el vaig començar a punxar a la puta Telecogresca.

Us el deixo “rollo” Future Bass però això sí, millorat. Perquè la puta remescla original era “to uapa”, però li faltava xixa i he gastat uns quants dies per a afegir-li carn magra, que és el que li faltava; i ara sí que teniu un putu remix presentable per a punxar-lo pels putus carrers amb aquests putus altaveus portàtils que estan tant de moda.

Doncs, gràcies per seguir-me a les putes xarxes socials i als putus concerts i, com a premi, aquí teniu el putu remix de Doraemon. Com sempre, us deixo els putus enllaços a Youtube i Hearthis. De res!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s