Lo Puto Cat – Torna Serrallonga (Lo Puto cat Mix)

Ei què passa putxs! Després del putu remix de Mediterrània, toca redescobrir aquell clàssic dels putus Esquirols que evocava al llegendari bandoler català Joan Sala a.k.a Serrallonga. I ho fem més convençuts que mai perquè després del desastre andalús, només ens queda que alçar el putu trabuc i fotre el camp corrents d’aquest país abans que els putus llops no deixin ni els ossos.

El putu Serrallonga va néixer a Viladrau en una puta família pagesa benestant. Aviat, però, les dificultats econòmiques el van empènyer a delinquir. El sobrenom de Serrallonga el deu a la seva dona, Margarida Tallades, pubilla del mas de Serrallonga de Querós. Ja se sap, darrere un putu gran home sempre hi ha una gran dona, encara que en aquest putu cas la pobra Margarida portava unes putes banyes que no passava pel portal de casa. Literalment, “cornuda i pagar el beure”.

Una petita mala notícia

En fi, que abans de passar-vos el putu remix, voldria donar-vos una puta mala notícia i és que és possible que hagi d’acabar tancant el putu canal de Youtube si la cosa no canvia degut a la possible implantació del polèmic article 13. I us preguntareu: Què putes és això de l’article 13? Doncs aquest putu article s’està debatent en el sí de la puta UE i implica la introducció de dos nous conceptes en la directiva europea de copyright: un cànon per enllaçar a mitjans de comunicació i l’obligació per a qualsevol servei web a introduir els putus mecanismes de detecció i filtratge de possible contingut amb putus drets d’autor. Aquestes mesures trencaran Internet tal i com el coneixem a dia d’avui. Youtube, per exemple, bloquejarà qualsevol contingut que inclogui, imatges estàtiques, videos, cançons, o qualsevol altre material subjecte a les lleis del copyright. És a dir que, si el portal detecta que qualsevol dels meus putus remixos té drets d’autor (que és evident que els té) automaticament el bloquejarà. I això és una gran putada. Aquest article es votarà entre gener i abril del 2019 així que ja veurem com acaba tot plegat.

Ara sí que sí putxs! Us deixo amb el putu remix de Torna Serrallonga. Com sempre, que us deixo els putus enllaços a Youtube i Hearthis. De res!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s