La Fúmiga – Mediterrània (Lo Puto Cat Mix)

Ei què passa putxs! Després del putu remix de Cant de Maulets, no ens movem del putu País Valencià perquè avui us porto un putu remix d’un dels grups que comencen a despuntar: La Fúmiga. Aquests putus porten més metall a l’escenari que els putus Metallica; us ho asseguro.

Es veu que un dia es van cansar d’anar carrer amunt, carrer avall amb la seva puta txaranga i van dir: -Montem una banda? I dit i fet! Van agafar les putes tubes, els trombons, les trompetes, els saxofons, la olla exprés, la termomix, i la puta vaixella de la iaia i van montar un putu grup. I pel que es veu, no els ha anat malament el putu experiment.

Ja han parit un putu duet amb Pupil·les, que està de “cremeta catalana” i ara ho han petat amb aquest putu tema que es diu Mediterrània que ja comença a formar part de la puta banda sonora del País Valencià combatiu. Així que toca remesclar aquest putu “bombasso” i posar-li punch al tema.

Doncs res, que us deixo els putus enllaços a Youtube i Hearthis. De res!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s