La Polla Records – Txus (Lo Puto Cat Jumper Mix)

Ei què passa putxs! Ara sí que podem dir que s’ha acabat el putu estiu, però no la puta moguda de Lo Puto Cat, perquè jo segueixo al putu peu del canó. Després del puto remix de Strombers avui seguim més “punkis” que mai, perquè arriba un dels putus himnes més etílics de la puta història del punk español.

Com deien els putus Kortatu: […]Sempre ens queda molestar[…] així que avui anem a molestar els putus puretes de cresta i xupa de cuir amb la puta versió més “bakala” de Txus, el putu tema més corejat de l’Evaristo. El que no falta en cap puta farra.

La Polla Récords és el putu projecte inicàtic d’Evaristo Páramos, un senyor que, després d’anys i anys cagant-se en déu i sa mare, aquest putu 2018 la policia li va dir: -Ep! Compte amb el que dius, que no t’haguem de tocar el crostó.

Doncs seguint amb aquesta puta subcategoria que vaig encetar fa mesos anomenada Etiqueta Negra, i que inclou temes de fora del putu àmbit de parla catalana, avui vinc a remesclar-vos una mica de putu punk made in ibèric. Així que, alceu la puta ampolla ben amunt i canteu amb mi: Loooooooo, lo lo lo lo lo loooooooooooo!!!!!!

Aquí us deixo els putus enllaços a Youtube i Hearthis. Apa colla de borratxos! De res!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s