Strombers – Borracha (Lo Puto Cat Drunken Rave Mix)

Ei què passa putxs! Com teniu els putus morats?! Com reparteixen democràcia els putus Mossos, no? Com està el putu pati per Déu. Doncs si ja heu ballat prou amb el putu remix de Talco avui toca aixecar la puta i convertir-nos en putus deixebles de Bacus.

Fa temps que em demanaveu un putu remix de Strombers i, per fi el teniu. Borracha és l’himne més nostrat d’aquests putus de Cardona que avui us regalo en clau de techno “xumba xumba huatxiquei” perquè us partiu els putus peus saltant com micos engabiats.

Vull donar les putes gràcies a aquesta puta banda que m’ha cedit les putes pistes originals per poder parir un remix ben putu guapo. Espero estar a la puta alçada. Com sempre us recordo que podeu escoltar el putu remix a Hearthis i Youtube.

De res!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s