La Raiz – Rueda la Corona (Lo Puto Cat Hacked Mix)

Ei què passa putxs! Ja heu ballat prou amb el putu remix de Tesa ? Doncs avui us porto un putu que us fara fer ventosa al putu cul quan us poseu davant els putus altaveus portàtils aquests que ara estan de puta moda. Avui toca La Raiz.

Avui us porto el putu remix d’una de les putes bandes que desperten passiosn allà on van. Tan els fot si toquen a Matadepera o a Granada. Aquests putos omplen recintes allà on van. Són com la puta cervesa aquella que, allà on va, triomfa.

No és el primer que pareixo d’aquests valencians. Van ser un dels primers grups que vaig remesclar en aquell ja llunyà Jilgueros. Ara tornen amb un dels putus temes que més m’heu demandat: Rueda la corona. I us el porto a ritme “discotequeru”, perquè balleu.

Doncs vinga, anem per feina putxs i anem a moure el putu kuku. Aquí teniu els putus enllaços a Hearthis i Youtube. De res!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s