Tesa – La Matança de Tesa (Lo Puto Cat Kill Bill Mix)

Ei què passa putxs! Ja heu ballat prou amb el putu remix de Pirats Sound Systema ? Doncs avui us porto un putu remix d’una de les cantants amb més carisma de la nostra estimada terreta valenciana. Avui toca, merescudament, donar veu a les dones que fan una puta música que, per desgràcia, sempre ha de quedar eclipsada pel puto mainstream masculí. Prepareu-vos pel combat i desenfundeu la vostra puta katana perquè avui arriba Tesa amb ganes de fer correr la sang.

Aquesta samurai del puto groove i mestra en la filosofia zen del micròfon no deixa cap puto titella amb cap; la seva puta màxima és: “si em toques, t’arrenco la pell”, és a dir que “machirulos” estigueu alerta perquè aquesta “rapera” no s’està d’hòsties. Té més perill que el putu Deadpool passant comptes en un putu robatori de chimichangas.

A més a més, per arrissar el puto tirabuixó, es curra un puto temasso “reguetonero” que és on més putos machirulos de torn hi ha. Es pot ser més avispada? Doncs sí; aquesta cantant ho té tot per a arreglar-vos els putus problemes mentals que us corren pel putu cervell. És poesia valenciana d’amor a la terra i d’amor a un mateix.

Doncs vinga, us deixo els putus enllaços al putu Youtube i al putu Hearthis.at! De res!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s