Pirats Sound Sistema – Remena (Lo Puto Cat 2QKU Mix)

Ei què passa putxs! Veig que el putu remix de Auxili us va molar putament. Doncs no deixem els putus ritmes jamaicans perquè avui arriben els putus Pirat’s Sound Sistema; una de les putes bandes catalanes més veteranes en aquest putu estil.

El putu tema original venia en clau de ska clàssic però un putu servidor li ha donat la puta volta i l’ha convertit en un tema rollo soca que, precisament, a aquests putes també els va molt aquest estil.

Per a la puta ocasió he comptat amb la puta col·laboració dels mateixos Pirat’s, que m’han cedit les putes pistes originals per a parir aquest putu remix, així que molts putus petons a la “panxa panxa” i moltes putes gràcies per participar d’aquesta puta broma de mal gust.

Doncs vinga, us deixo els putus enllaços al putu Youtube i al putu Hearthis.at! De res!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s