Auxili – Ui la liem (Lo Puto Cat The Ostia Mix)

Ei què passa putxs! Si encara esteu ballant amb el putu remix d’Aspencat, podeu seguir fent-ho, perquè avui vinc a liar-la amb l’ajuda dels putus Auxili i el seu darrer hit Ui la liem. Un putu remix amb molta puta tralla bailonga que us farà saltar i molt.

Què tindran els valencians que tenen aquesta puta trempera musical? El cas és que aquest temassu fa venir ganes de saltar i vellugar les putes rastes. I no només aquest, sino la resta de temassus del disc que també estan de puta mare; us recomano que feu una escolta si no ho heu fet encara.

Abans que res em volia disculpar perquè fa dies que no penjava un nou puto remix, però és que he estat liat amb una puta moguda dels putus Xeic!, i entre això i que no he parat per casa ni un puto dia, doncs he hagut de deixar aparcats temporalment els nous remixs. Però no patiu que ja torno a ser aquí i amb material nou per fer-vos saltar com putes cabretes.

Doncs això, que ja he tornat, i que avui toca putu remix dels guapos. Us deixo, com sempre, els putus enllaços al putu Youtube i al putu Hearthis.at! De res!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s