Aspencat – Nit d’esperança (Lo Puto Cat Mellowdy Mix)

Ei què passa putxs! Si encara esteu ballant amb el putu remix de Doctor Prats, no cal que pareu, perquè avui us en porto un altre. Un putu remix molt especial perquè, per un putu servidor, es un dels putus millors temes d’Aspencat. Ja us dic que, per a putus gustos, putus colors.

Doncs això, que encara estic plorant des que aquests putes van plegar i ens van deixar orfes de la seva puta música. Una autèntica pena, no creieu?  Doncs, per tal de ressucitar-los els he aplicat una puta descàrrega electrònica que els ha fet saltar de la puta tomba musical i ens podran fer ballar de nou. Cal dir que no és el putu primer remix que pareixo d’aquests putus; els més fidels recordareu que, ja fa temps vaig remesclar Música naix de la ràbia.

Abans de que res, deixeu-me que li doni les putes gràcies al Pasqu per passar-me les putes acapellas de Nit d’Esperança. Gràcies a ell, avui teniu aquest “pata negra happy” dels remixs deleitant-vos les putes orelles. Així que… infinites gràcies trempat!

I ara que la cosa ja està encarrilada, i que ja sabeu quin és el putu tema que he escollit doncs cosa més puc afegir. Només que el podeu escoltar, com sempre, a través del putu Youtube i Hearthis.at!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s