Doctor Prats – Caminem Lluny (Lo Puto Cat Tomordorland Mix)

Bon putu dia, bona puta tarda i bona puta nit a totes i tots! Us va molar el putu remix de Adala? Doncs avui vinc amb artilleria pesada! Avui vinc amb no “un remix”, sino “el putu remix”. Una de les putes cançons més sonades de l’estiu que us fareu un puto fart de ballar-la arreu de casa nostra. Avui toca Doctor Prats.

Aquest serà el segon putu remix d’aquests putus terrassencs després del putu remix de Ara. Aquest metge no recepta medecines convencionals. Aquest recepta enemas a cascoporro per fer-vos millorar el putu trànsit intestinal i posar-vos de més bon humor, que vist el putu panorama, falta us fa.

Doncs aquí us deixo un puto remix “to wapet” per punxar-lo a les putes festes dels putus Països Catalans i a les vostres putes raves casolanes. Un temasso que us farà saltar fins a destroçar-vos les putes plantes dels peus o provocar-vos una puta fascitis plantar. Un remix amb el qual faig un modest homenatge al putu Avicii que ens va deixar fa poquet i del qual els putus Doctor Prats ja van versionar una puta cançó fa temps per al putu disc de la Marató. Aquest parell estaven destinats a entendre’s; què hi farem.

Vinga doncs, ja no m’enrollo més i us deixo els putus enllaços a Hearthis i Youtube. A caminar i ben lluny putxs!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s