Adala & The Same Song Band – Drames (Lo Puto Cat Herbal Mix)

Bon putu dia, bona puta tarda i bona puta nit a totes i tots! El papa ja és a casa i us porta un putu regalet del seu putu viatge per jameica no problem man! Després del putu remix de Bemba Saoco avui us porto un tema “sensimilieru” com n’hi ha pocs. Aquest putu xaval canta reggae en català com si el putu U-Roy comencés a expressar-se en la llèngua del putu Pompeu Fabra. Una puta passada, vaja.

Adala & The Same Song Band és i serà el putu descobriment de l’any i li auguro un futur molt prometedor. Pe què? Doncs perque el putu xaval li posa més carinyu a lo que fa que el putu Arguiñano fent un lluç a la papillota. Mola i punt. En aquesta puta ocasió ens canta el putu “drama” de la gentrificació que pateix Barcelona on ja no pots fer dues passes sense que et trobis una puta botiga de souvenirs o un bar de paella i sangria.

Jo, modestament, li he ficat una mica més de julivert a la barreja i l’he convertit en un putu drumstep “canyeru” que farà petar els putus Sound Systems d’aquí, de Jamaica i de la puta Xina Popular. Així que pareu bé les putes orelles de Dumbo que gasteu i a moure el kuku com vosaltres sabeu.

Vinga doncs, ja no m’enrollo més i us deixo els putus enllaços a Hearthis i Youtube. Draaaaaameeeeeees!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s