Bemba Saoco – Hòstia (Lo Puto Cat Move it Mix)

Ep, què passa putxs! Com teniu la puta adrenalina després d’escoltar el puto remix dels putus Catarres? Doncs avui us porto un temacle que he parit gràcies a aquesta puta formació anomenada Bemba Saoco, antics 9Son i que ara s’han reinventat amb una puta sonoritat que fa posar els putus pels de punta (en plan positiu eh).

Bemba Saoco és una puta banda que treu més videoclips que cançons, que ja és tota una puta fita històrica en la trajectòria de la música catalana i un fet destacable de la seva carrera. Si no els heu vist, us recomano que us deixeu caure pel seu putu perfil de Youtube i els hi feu un putu cop d’ull. Hi ha de tot, fins-hi-tot escenes de coprofàgia (blerg!).

Un putu “temassu” que us farà moure l’anus com si no hi hagués demà; com us agrada a vosaltres. Apa doncs, us deixo els putos enllaços a Youtube i a Hearthis.at (sembla ser que el puto Soundcloud al final ha petat)! A ballar-lo putxs!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s