Lo Puto Cat – Viva Puigdemont (Lo Puto Cat Brussels Party Mix)

Què passa putxs!? Aquesta puta setmana presentava el puto remix de Xeic i avui ja torno a ser aquí de putu cos present. Hi sóc per complir la puta promesa que us vaig fer al voltant de l’assoliment dels 3.000 putos followers al meu puto canal d’Instagram. El primer és donar-vos les putes gràcies a totes per seguir-me per aportar putes idees, per les vostres putes paraules, i per les putes crítiques.

Doncs el que us deia putxs! Que aquí teniu el puto hit del moment convertit en un puto tema Electro House que faria posar vermell el puto Steve Aoki. Una puta cançó infantil alemanya que s’ha convertit en la puta mofa que els putos catalans hem dedicat a la puta justícia espanyola que encara es troba de putes vacances i per enfotra’ns-en a la seva puta cara que, com a mínim, és l’últim que ens queda.

Doncs som-hi putxs, foteu-li canya als putos altaveus, calceu-vos les putes Converse i a moure el puto kuku com vosaltres sabeu, que això pica com un puto Chili (en lo más íntimo). Com sempre, i ja deveu saber molts de vosaltres, teniu el puto enllaç a les meves putes xarxes socials: Hearthis i el puto Youtube.

LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s