Xeic! – Essència feat. Ferran Gallart de Strombers (Lo Puto Cat Remix)

Quant de temps putxs! La puta Telecogresca m’ha portat de puto cul aquests dies i no he pogut penjar més putos remixos. Avui (i després del puto remix de Buhos que ho està petant moltíssim) us porto un altre puto remix “oficial” dels putos Xeic. El segon que pareixo després de Toca Revolta. Aquest, com l’anterior és un puto remix “oficial” i no es troba al meu puto canal de Youtube sino al dels putos Xeic. Així, doncs, el podreu escoltar aquí mateix perquè us he deixat el puto enllaç.

Per a la puta ocasió, he comptat amb les putes veus del puto Ferran Gallart, cantant dels putos Strombers (aquests fa temps que tinc en ment remesclar-los i no trobo mai el puto moment) que li fot canyeta a aquest puto temasso que ja vaig remesclar ara farà un puto any i escatx. Un altre puto tema rollo drumstep com m’agrada a mi amb molta puta tralla que podeu escoltar en aquest puto videolyric que ells mateixos s’han currat.

Aquí us el deixo “pa que lo gosen” putxs!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s