La Muixeranga d’Algemesí (Lo Puto Cat Valencia Tribute Mix)

Avui vinc especialment content perquè ja som més de 2.000 putos al meu puto canal Instagram! Així que, abans de res, donar-vos 2.000 putes gràcies a tots aquells que cada dia us sumeu a aquesta gran putada que és Lo Puto Cat. Si encara no en sou followers no sé a què putes esteu esperant, que Rajoy ens doni la puta independència?

Arriba el moment de passar comptes amb els meus putos i donar-vos el que us vaig prometre. I què és això que us vaig prometre? Doncs un puto remix de la puta Muixeranga d’Algemesí que no paràveu de demanar-me. Doncs dit i fet putes! Aquí el teniu en agraïment a la vostra puta fidelitat durant tot aquest temps. Recordeu que si els vostres amics encara no són seguidors meus significa que no són amics, així que ja podeu convidar-los d’una puta vegada a sumar-se a “la puta moguda” que arrasa com una puta massa.

Avui no m’extendré gaire, que tinc una puta feinada que no us la podeu putu imaginar, així que, aquí us deixo els putos enllaços a Soundcloud (que encara segueix actiu de putu miracle), Hearthis i el puto Youtube!. També teniu un puto enllaç de descàrrega a peu d’article. 2.000 putes abraçades per tots vosaltres! Que lo gosen!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s