Xavi Sarrià ft Sara Hebe – Atrevir-te (Lo Puto Cat Shape Off Mix)

Grandíssima puta setmana put@s meus! Una vegada més al puto peu del canó després del puto remix de Portobello. Rera una puta aparença tímida s’hi amaga el nostre artista d’avui; el puto Muguruza del puto País Valencià. Senyores i senyors, amb tots vostès: el puto Xavi Sarrià (àlies “El dels Obrint Pas”).

Que no us enganyin les seves putes “canes”; que el seu puto esperit combatiu segueix essent el mateix que el d’aquell “xavalin” de cabells arrissats i ulleres que esgarrapava la puta guitarra amb els col·legues de “l’insti”. I és que després de la seva primera etapa amb els putos Obrint Pas, el valencianet més estimat pels del puto principat torna amb un primer disc en solitari anomenat Amb l’esperança entre les dents i que podeu escoltar a la seva puta web.

Per a l’ocasió s’acompanya de Sara Hebe, “la millor rapera argentina” segons la puta premsa del país (o almenys això diu la puta wikipedia). I junts van agafadets de la ma a ritme del dancehall més “trendy”, més “mainstream” i més “butifarreru” del moment amb aquest puto remix que m’he tret del puto sarró. És com si Obrint Pas i Major Lazer haguessin tingut una puta “noche loca” i, nou mesos després hagués nascut per cessària aquest puto marrec “swagger”.

I sense més dilació, aquí us deixo aquest puto remix que, com sempre, podeu escoltar a les meves putes xarxes socials: Youtube, Soundcloud (Sí, encara no l’han tancat) i Hearthis.at. Abans, però, us informo que he obert un puto canal a Telegram on podreu estar informats de totes les meves putes novetats (nous remixos, agenda de concerts, etc.). Us animo a subscriure-us-hi a través d’aquest puto enllaç.

Ara sí doncs! Aquí ho teniu! Putes abraçades per tot@s!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s