Portobello – La Polla (Lo Puto Cat Flyin’ Free Mix)

Feliç 2018 put@s meus! Aquí no tanquem per putes vacances! Si ja heu escoltat la meva puta nadala d’aquestes putes festes, avui us porto un remix que a alguns us recordarà la puta època daurada de la música màkina.

Un puto remix dels putos Portobello; uns putos xampinyons amb tirants que fan una puta música molt molona i que segur que us han fet ballar en alguna puta festa o altra.  Doncs d’aquests putos us porto el remix de La Polla o, com el 90% de votants sobiranistes coneixen: “El Pim Pam Pum”.

Aquí us el deixo “rollo bakala” o com putes n’hi volgueu dir hardtech, hardcore o hartodevosotros, perquè el punxeu a les vostres putes raves (que sé que n’organitzeu dia sí, dia també). Com sempre, us recordo que el podeu escoltar a les putes xarxes socials Soundcloud (Sí, encara no me l’han xapat), Hearthis i el puto Youtube!

Una puta abraçada i bon any!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s