Dubcat – Spank Me (Lo Puto Cat OMFG Mix)

Què passa put@s? Com teniu els putos peus després d’escoltar el puto remix de Kortatu? Avui us porto un remix d’aquells “patrocinats” que és el mateix que dir que el puto grup et cedeix amablement les putes pistes perquè els destrocis la seva creació.

Avui és el torn d’aquest puto trio “electrocutat” que he descobert recentment i que ens donarà més alegries que un puto portal de hentai gratuït: els putos Dubcat! Un trio que ja de bones a primeres et deixen anar un single que es diu Spank Me o el que seria el mateix “fot-li fort que és de Reus”; un tema que parla de vagines, de semen, de tites i de totes aquelles putes coses que als adolescents púbers com vosaltres us molen. És com agafar la puta saga de 50 ombres de Gray i concentrar-la en una cançó. Vaja, que us matareu a palles.

I com que sabeu de sobre que el puto glitch-hop és la meva puta debilitat, i aprofitant que feia temps que no feia un tema d’aquest estil, doncs he parit aquest puto remix que (abans que m’ho digueu vosaltres) sí, està inspirat en un tema de OMFG; per aquest puto motiu el remix porta el seu nom.

Doncs vinga, calceu-vos les putes Converse i a ballar shuffle com si no hi hagués un demà. Recordeu que, com sempre, podeu escoltar aquest i molts altres temassos a través de les meves putes xarxes socials: Youtube, Soundcloud i Hearthis.

“Doneu-me” amb tot el vostre puto amor put@s!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s