Orxata Sound System – Me la fiques more (Lo Puto Cat Sex & Violence Mix)

Què passa put@s? No em vingueu calents que ja sé que aquesta puta setmana teniu l’ullet del cul com la puta bandera de Japó. És complicat mantenir la calma després de veure com et donen pel sac 155 putes vegades, però què hi farem. Temps al temps que algun dia ho celebrarem amb una puta butifarrada que farà goig de veure.

Abans d’entrar en puta matèria, què tal el puto remix de Pupil·les? Us va molar? Jo penso que és un dels millors putos remixos que he parit, però tot és qüestió de perspectiva. Doncs aquesta puta setmana us porto una remescla d’una puta banda valenciana que jo pensava que no coneixerieu gaire i que resulta que us sabeu totes les seves putes cançons m’es que jo i tot: Orxata Sound System.

Si us he de ser putament sincer, aquest grup no és un dels que més hagi seguit a la meva puta vida (amb prou feines em conec la seva puta discografia). Però això no treu que no us pugui regalar les putes orelles amb un remix de Me la fiques more, perquè així és com em poseu vosaltres; em poseu more, more, more. I és per això que avui, enmig d’aquest puto fangar nacional us porto un puto raig d’esperança i alegria per les vostres putes orelles amb un nou remix amb Denominació d’Origen del puto País Valencià.

Doncs ja no us entretinc més, perquè la vostra puta generació vol “menys xerrera i més música”. Us deixo els putos enllaços a les meves putes xarxes socials on podreu escoltar aquest i molts altres putos remixos: Youtube, Soundcloud i Hearthis.

Petons als putos mugrons i escribiu-me aquí o a les meves putes xarxes socials el que volgueu!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s