Pupil·les – Gresca (Lo Puto Cat Electrofeminal Mix)

Què passa put@s? Fa dies que no penjava un puto remix des d’aquell 19 de setembre quan vaig presentar la remescla dels putos Green Valley. Doncs avui és un puto dia històric i no perquè el puto Parlament de Catalunya declari la puta independència (que ja aniria essent hora), sino perquè després l’impàs provocat per la puta situació al nostre país, tornem amb nova merda de la que us agrada.

Lo Puto Cat és com el puto parlament català; perquè? Doncs perquè després de la puta enquesta al meu puto Instagram sobre si volieu que pengés primer el remix de Orxata o de Pupil·les (i havent guanyat la primera opció) m’he passat la legalitat pel forro dels ous i he actuat unilateralment, que mola més; sóc un puto punky.

Doncs, com us deia, avui toca nou remix que en aquest cas és de Pupil·les (no dic putes perquè ni ho són ni voldria jo ara començar un conflicte innecessari). El que sí són aquestes mosses és canela fina, the real deal! Un puto trio que ho peta més que els putos donuts pantera rosa i més que ho petarà encara. Feminisme i electrònica a parts iguals. La puta! si és que fins-hi-tot han fet que m’agradi el puto reggaeton! Llarga vida a les Pupil·les!

I ara, “damas i caballerus” tinc el puto plaer de presentar-vos el puto remix de Gresca, un tema molt “bailongo” i putament estival que avui es converteix en una micro rave per petar-ho a les vostres putes festes. Foteu-li fort als subwoofer i que comenci la puta gresca!

Recordeu que podeu escoltar el tema a les putes xarxes socials de Soundcloud, Hearthis i Youtube. A disfrutar-ho put@s!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s