La Gossa Sorda – Camals Mullats (Lo Puto Cat Tropical Riot Mix)

Bon i p**o estiu estimats meus!

Com proven les vacances? Espero que us ho estigueu passant de p**a mare! No com jo que segueixo regalant-vos les vostres p**es orelles amb nous remixos com el que us vaig presentar amb els p**os Pepet i Marieta.

Aquesta p**a setmana us porto el segon remix de la p**a Gossa Sorda; una d’aquelles p**es bandes valencianes que ho petaven a principis del nou mil·lenni a base d’ska i dolçaina i que ens van deixar “temassus” com aquest Camals Mullats que avui us porto en clau electrònica.

Sí estimats p**os meus, avui us entrego el segon remix d’aquests “valencianitus” després del que vaig fer de Esbarzers i que sembla ser que us va molar p**ament. Si aquell era en clau electro-soca, avui us porto un dels meus p**os estils preferits: el drumstep.

No me n’aniré per les p**es branques i us deixo, com sempre, els enllaços a les meves p**es xarxes socials: Soundcloud, Hearthis i Youtube on podreu escoltar el p**o remix!

De res p**os meus!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s