El primer videoclip de Lo Puto Cat amb Pepet i Marieta

Doncs sí p**os i p**es meves, avui és un gran dia per a la p**a música d’aquest país! Avui estrenem el primer videoclip de Lo Puto Cat juntament amb els amics de Pepet i Marieta. Si us vareu quedar amb ganes després del p**o remix dels Itaca Band, avui podreu xalar per partida doble ja que, per una banda teniu el p**o remix de Somriu, el nou single dels “pepets” i, per l’altra, un videoclip especial que hem perpetrat junt al seu cantant per posar imatge i “vidilla” a aquesta p**a remescla.

Així doncs, a partir d’avui podreu veure per primera vegada (i no sabem sí per última) a Lo Puto Cat en acció junt a Josep Bordes en aquest refrescant videoclip enregistrat a la p**a comarca del Maresme “lliure i tropical”. Molta aigua i moltes ganes de putejar-se mutuament tenen aquest parell en aquestes p**es imatges estiuenques. Podeu veure’l a peu d’article.

Com ja és costum darrerament, us deixo un p**o enllaç per contactar amb mi si voleu contractar-me per animar les vostres p**es festes majors amb una bona catalano-rave a base de música de casa nostra i electrònica; festa assegurada!

I ara sí que sí! Us deixo el p**o videoclip que podeu veure aquí mateix i/o/u/a/e a les meves p**es xarxes socials: Soundcloud, Hearthis i Youtube! Mireu-lo, compartiu-lo i jo què més sé! Expandiu-lo com el p**o big bang!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s