Itaca Band -Ahora y aquí (Lo Puto Cat Upper Mix)

Què passa p**os i p**es del meu cor?

Què tal va la ressaca “Santjoanera”? I la del pu*o Canet Rock? Llestos per la pu*a Acampada Jove? Doncs si encara teniu al cap el pu*o remix de Dr. Slump que vaig penjar ara farà un parell de setmanes, avui us porto una banda de rabiosa actualitat; Itaca Band.

Abans d’entrar en matèria, us preguntareu: Per què posa asteriscos cada cop que escriu “puta”? Doncs fàcil; El pu*o Facebook em penalitza si utilitzo llenguatge “malsonant” i em posa traves quan vull promocionar algun article a la meva pu*a pàgina (després et deixa penjar un video d’un paio destripant un gatet i no passa res, però en Zuckerberg és així de macu). Total, que més em val contenir-me si voleu que us arribin els meus pu*os posts. Ho faig per vosaltres. I per cert, si aquesta festa major necessites un dj que t’animi la vetllada, no dubtis en contactar amb mi:

Toooooornem al tema d’avui que és el pu*o remix dels Itaca, Ahora y aquí. Un temasso del seu darrer disc Explosiva que he transformat en un pu*o “temasso” de drum’n’bass super enèrgic “guatxiquei” que apujarà el ritme a les vostres pu*es festes i raves de temporada. Total, lo de sempre, vaja.

Doncs, com que no vull extendre’m, aquí us deixo la pu*a cançoneta “xumba xumba” que podeu escoltar i baixar-vos a través de les meves pu*es xarxes socials Soundcloud, Hearthis i Youtube. Ah! I si encara no us heu fet seguidors del meu p**o Instagram, ja sabeu, entreu a aquest enllaç i feu un follow.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s