Un puto remix “bestial” dels putos Terratombats!

Què putes passa penya? Em trobaveu a faltar? Segur que sí, perque després del puto remix dels Germà Negre ja us havia deixat orfes de tralla melòdica. Crec que el meu nou puto ritme de treball em permet anar més descansat i millorar la qualitat de les putes produccions. Feia temps que tenia preparada aquesta “colabo” amb els putos Terratombats; ja que, en aquesta ocasió he comptat amb la connivència d’aquesta tropa d’anoiencs que m’han cedit les putes pistes originals del seu hit Bestial. Només em queda que donar-los les gràcies per confiar en un puto servidor totalment “a cegues” i esperem que el resultat no els defraudi.

Així, doncs, Lo Puto Cat, torna amb una mica de dancehall pa que lo gosen tus caderas i feu twerking sincopadament amb aquest puto Rainforest Riot Mix que, com sempre, us podeu descarregar a través de l’enllaç que trobareu a puto peu d’article, així com a les meves putes xarxes socials Hearthis i Youtube.

Agarrense los putos machos que això serà bestial!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s