Si n’hi ha un puto Germà Negre que l’estimen tant…

IEEEEEEEEEEP! Què dieu de bo putos i putes? He estat un parell de setmanes criogenitzat després de penjar el puto remix dels putos Hora de Joglar. Necessitava un puto Kit Kat perquè estava putament saturat. Aquest puto ritme de producció no és gaire sostenible que diguem. Però no patiu que Lo Puto Cat és aquí de nou i no us ha abandonat com els putos pares de Hansel i Grettel (Que fills de puta).

Tinc a la recambra alguns putos projectes en ment però avui us porto un puto remix folkie que segur que us molarà molt. Coneixeu els putos Germà Negre? No? Doncs ja va essent hora putes! Que aquests ja fa anys que volten pels putos escenaris del principat a cop de violí i tenora. El cas és que aquests putes tenen un tema que es diu La Bepa, que pel que entenc jo, deu ser una noia de Ponent que vol anar al ball, i que tots els mansus se la volen traginar, i que si se’ls hi moren els pares doncs que mala sort “el muerto al hoyo i el vivo al bollo”.

A continuació us deixo el puto tema que, cooooooooom sempre, podeu descarregar-vos a peu d’article o a les meves putes xarxes socials Youtube i Hearthis. El puto Soundcloud me’l van petar per excés de material; prometo actualitzar-lo en breu. Doncs au putos i putes meves! A cagar a l’era, això sí, emporteu-vos els auticulars i mentrestant aneu escoltant aquest puto remix.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s