A Lo Puto Cat li arriba “l’hora de Joglar”

Què passa putes i putos de cantonada? Espero que bé i que tingueu els putos isquiotibials a “puestu” després de saltar amb el remix de Gat Rumberu de la puta Pegatina.

Aquesta setmana us porto una d’aquelles bandes que encara estan camí de l’èxit de masses però que pareixen uns temes de qualitat putament excel·lent i que “t’ho fan ballar”. Són els putus Hora de Joglar, una banda que es mou entre el swing i els ritmes jamaicans (tampocs masses). Molen putament i només per això es mereixen “el putu segell de qualitat de Lo Puto Cat”.

Ha estat un putu plaer remesclar-los perquè es tracta d’un d’aquells temes que es remesclen sols. “Electro-swing a sako” i “palante nanu”. Així que no m’extendré més i us deixo el puto remix a peu d’article, així com a les putes xarxes socials Hearthis i Youtube.

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s