La vida sense els putos Obrint Pas és molt avorrida

Què passa putos? Bon dia tingueu i una forta abraçada per tots vosaltres. Us va molar el puto remix dels Gossos? Doncs segui, seguim, que encara hi ha més teca. Ahir us preguntava al puto Facebook (perquè fa molt català això de donar la veu al putu poble) què preferieu que pengés primer; un remix dels putos Obrint Pas o un de la puta Pegatina? I el poble, que és sobirà, ha parlat i ha decidit que “els valencianitus primer”.

Doncs vinga, posem fil a l’agulla; aquí els teniu. No és el primer remix dels de l’Horta, ja que en el seu moment també vaig remesclar el seu puto tema Benvingut al paradís. He escollit el tema La vida sense tu, que sempre m’ha donat “rollo”; aquesta vegada rollo drumstep que sé que us mola putament i que el flipareu el coloraines.

La puta veritat és que, després d’uns 50 putos remixos penjats a la xarxa, ja poca cosa més puc afegir; se m’acaben les putes paraules. Què putes se suposa que puc aportar que no hagi “garlat” ja? I jo què putes sé? Doncs res, només recordar-vos que ja teniu disponible el quart volum del recopilatori Electrocutant Barretines en descàrrega “by the face”. Us el podeu baixar amb tot el morro i amb una major qualitat de so que els que penjo per aquí. Entreu, entreu putes a la puta house de Lo Puto Cat i baixeu-vos-el!

I ara sí que sí. Amb tots vosaltres, Obrint Pas! En descàrrega gratuïta a peu d’article, Hearthis i Youtube. Vosaltres sou els imprescindibles!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s