Els putos Gossos corren la marató de Lo Puto Cat

Què hi ha de nou putes? Us va molar el puto remix dels Chikos del Maiz? Doncs que segueixi la puta festa perquè avui, al final, arriba el puto remix del Gossos, la puta banda manresana que va començar com un estol de hippies i ha acabat amb tratge i corbata. Quines coses té la maduresa…

Corren és el puto hit que més vegades he sentit corejar a les putes “discomòbils” de casa nostra i és per això que estava en deute amb aquest quintet i el puto Macaco (que participa del tema amb allò de “raig de lluuuuuuum”). Però com que ja sabeu com les gasto, he decidit donar-li la volta i muntar un bon pollastre a ritme de dubstep i convertir-lo en un puto “tro de metxa gorda” (aquells que petaven tant fort).

Ja sabeu que, com sempre, podeu escoltar els putos temes al puto Hearthis i al puto Youtube, així com descarregar-vos-el a peu d’article. I res més per avui. Que ho gaudiu i, sobretot, compartir-ho perquè sino de què putes serveix el que estic fent?

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s