Los putos Chikos del Maiz monten un “pollo” amb Lo Puto Cat

Ja els tenim aquí. Ja era hora. Si encara balleu amb el puto remix dels putos Ebri Knight, espereu que ja en teniu un altre aquí; els dels putos Chikos del Maiz. I és que l’Horta ens regala grans bandes (com tot el puto País Valencià en general, vaja). Aquest duet de Hip Hop polític ha donat moltes alegries als seus putos fans i seguidors. Aquí al principat se’ls coneix més per les seves col·laboracions amb bandes com Zoo o els putos Aspencat, però darrere tenen un puto vagatge musical que ja el voldrien molts.

Els putos Pollos Hermanos que apareixien a la puta sèrie Breaking Bad es converteixen, aquí, en un al·legat contra els pseudo “rapers” que venen una cosa que no són. I jo, que no sé fer altra cosa que pervertir els missatges encara més no se m’ha ocorregut altra cosa que convertir aquest “temasso” en un remix de “Glitch Hop”.

Per cert, abans de mostrar-vos el puto remix, dir-vos que el passat 28 de gener la vam liar amb el puto Dj. OGT a la Corralada 2017 de Corbera de Llobregat on sí que vam montar un bon “pollo” davant de la parròquia que hi havia a peu d’escenari. Una puta nit inoblidable.

I ara sí que sí! A continuació us deixo amb el puto remix que podeu descarregar-vos a peu d’article, així com a les putes xarxes socials de Hearthis.at i Youtube.

A disfrutar-ho!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s