Els putos Ebri Knight ho cremen tot, però amb molt de “swag”

Perdoneu la puta tardança putes! Sé que vaig dir que penjaria aquest puto remix ahir però com veureu després, tot té un “perque” i un “motiu”.  Si encara esteu movent l’anus amb el puto remix de La Troba Kung-Fu prepareu el vostre swag, perquè avui vinc a ritme de “trapstep” amb una puta banda catalana que ho està petant ara però que fot una puta pila d’anys que s’ho estan currant; Ebri Knight.

El tema escollit: Foc, és el que servia de presentació del seu puto darrer disc que, com ells el defineixen, és pur Folk Hooligan. Mola que te cagas remesclar aquest tipus de grups, tot i que, quan no disposes de les putes pistes originals ho passes putament malament. Aquesta vegada he optat per barrejar dos putos estils que cada dia van més de la puta maneta: el Trap i el Dubstep. El resultat millor que el comproveu vosaltres mateixos!

Per altra banda, i reprenent el principi del puto post us explico perquè m’he atrassat. La veritat és que un dels putos propòsits d’any nou era fer uns putos videos amb una mica més de “cara i ulls”. Però com que tampoc domino a la perfecció el puto editor de videos doncs se m’ha allargat la “postpro”´més de la putament esperat. Però ara sí que sí! Aquí us deixo el puto remix del putos Ebri Knight que podreu descarregar-vos a peu d’article, així com a través de les putes xarxes socials Hearthis i Youtube. Recordeu que el puto Soundcloud m’ha capat l’espai disponible i no em deixa penjar material nou si no borro els putos remixos vells (Fuck you soundcloud!). Per cert, la puta setmana passada vaig penjar una petita sessió d’una hora de durada al puto Mixcloud que podeu escoltar a través d’aquest puto enllaç.

P.D.: Recordeu que aquest i d’altres putos remixos els podreu escoltar aquest puto dissabte a la puta Corralada 2017 de Corbera de Llobregat on us hi espero amb el meu puto compi Dj. OGT! Ens hi veiem putes!

 Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s