La puta Troba Kung-Fu i m’han petat el puto Soundcloud

Què passa putes?

Feliç 2017 i espero que els putos reis de l’orient express us hagin portat un bon calçat perquè aquest any serà “lo puto 2017” i necessitareu cuidar els peus de tant ballar amb els meus putos “remixos”. Com diu aquelld e l’APM?: –De moment tot va malament; i és que el puto Soundcloud ja m’ha dit que “o pago religiosament, o que allà no puja més temes ni el puto Tato”. I jo, com a puto bon català… la pela és la pela i que pagui sa tia, que a mi no em sobren. Què vol dir això? Que o feu un puto verkami per financiar-me el puto canal o que, de moment no pujaré més temes allà. Tranquils, que podreu seguir escoltant les novetats al puto Hearthis.at que, de moment, no té restriccions de contingut (temps al temps).

Anem al lio que ja toca. Feia setmanes que us havia deixat putament orfes de música; les festes… ja se sap. L’últim que devieu haver escoltat deuria ser el puto remix dels Txarango. Doncs bé encetem l’any amb energia i a ritme de electro-rumbia (terme acunyat per la puta Troba que fa referència a la fusió entre rumba i cúmbia) amb La Troba Kung-Fu i la seva Maria Hernández que es veu que és el “corazón de Bushwick” i que li va la marxa cosa mala.

Com sempre, us recordo que us podeu baixar el tema a peu d’article o a través del puto Hearthis i el puto Youtube. Salut i força!

P.D.: Recordeu que el proper 28 de gener teniu una cita a Corbera de Llobregat a la Corralada 2017. Estaré donant-ho tot amb el puto Dj OGT , Dj Rambla i altres artistes convidats a partir de les 4 de la matinada. Puta festa assegurada!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s