Bones putes festes i feliç puto 2017 amb els putos Txarango

Què passa putes? Tot bé? Segur que encara teniu dolor a les putes cervicals de tant ballar amb el puto remix dels putos Pets. Doncs si no en teniu prou, us deixo amb aquest remix pastillero dels putos Txarango i el seu puto hit Quan tot s’enlaira.

Què voleu que us digui d’aquests putes que no s’hagi dit ja? Si ja s’ha dit tot! Que ho peten putament allà on van i que després d’un puto any “selvàtic” ja se’ls troba a faltar pels escenaris. Doncs per tal que se us passi el “mono txaranguil” aquí us deixo aquesta versió bastarda i “pastillera” dels de “les abadesses”.

Els puretes em posareu a parir, que és el que em mola (em va el sado) i els “yonkis” m’ho agraireu com aigua en un desert. Que cadascú s’agafi el que bonament pugui i foti el camp corrents.

Aquest és el meu puto regal de nadal i els putos reis, ja que m’agafo unes mini vacances i us deixaré sense “remixos” un parell de setmanes. Sé que serà dur i que augmentaran les depressions i els suïcidis però què hi farem. Això va com va i tots som humans. Lo Puto Cat també necessita descansar per carregar piles per aquest 2017 que serà molt puta; us ho asseguro. Començarem el 28 de gener a Corbera de Llobregat encetant l’any amb la Corralada 2017 amb un bon amic meu: Dj. OGT a més d’altres convidats Us hi espero.

Tornant al puto remix de Txarango us deixo l’enllaç de descàrrega a peu d’article així com els putos enllaços a Soundcloud, Hearthis i Youtube.

Putes abraçades per totes!!!!!!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s