La puta Mercè dels Pomada i Lo Puto Cat

Què hi ha de nou putos i putes meves? Encara deveu estar flipant amb el puto remix del Son de la Chama, oi? Doncs avui us porto un tema pels majors de 20 anys (els menors també, però potser alguns no el tindreu tant present com els altres. Maria Mercè dels Pomada és un tema d’aquells que han sonat durant anys a totes les putes festes del rollo de baix pressupost, perquè amb una puta acordió i una puta pandereta, aquest duo han fet ballar a mig país; “lo bueno, si breve, mejor que cien volando”. Així resa la puta dita.

La cumbia no la va inventar el Joan Garriga ni el puto Manu Chao, sinó que ja fa segles que sona per amèrica llatina i ha estat gràcies “al diatònic” que aquí ha calat tant bé; en part, gràcies al puto Belda i l’Helena que la van fer “rular” per aquests putos mons de Déu i van fer moure més culs que la puta Nicki Minaj.

Així, doncs, fent gala de la puta gràcia que em caracteritza, avui us porto un Moombahton d’aquells “guapos” que segur que us fotreu un fart d’escoltar a les putes catalano-raves del país. Així doncs, vengueu-vos la puta casa i aneu de lloguer que està molt car però segur que no et quedes tirat amb una puta hipotèca a 30 anys i sense sostre.

Com sempre, us recordo que us podeu descarregar el remix a l’enllaç que trobareu a peu d’article, i a les putes xarxes socials Soundcloud, Hearthis i Youtube.

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s