El Son de la Chama i Lo Puto Cat “més sincers”

Què passa putos “fuckers”? Watsap? All correct? All Ok? Doncs apa anem-hi! Ja heu quedat inflats de marihuana berguedana amb el puto remix de Brams? Doncs avui vinc més putament “nigga” que mai amb un petita incursió en el món del Trap (ja no saben què inventar pobres) de la maneta de El Son de la Chama i el seu single Seré Sincero.

Aquesta puta banda que ha trepitjat diversos escenaris, no només de Catalunya sinó de la resta de la península, arriba avui més “xunga” que mai amb aquest Boom Shaka Mix que us porta el vostre puto Déu i senyor de les Catalano-raves, Lo Puto Cat. Així que ja sabeu, els putos a “refregar el calçot”, i les putes a fer “twerking” com si us hi anés la puta vida.

Avui no estic inspirat per fer prosa, així que us torno a recordar per puta enèssima vegada que us podeu descarregar el remix a peu d’article així com a través dels següents putos enllaços a Soundcloud (sí, encara no me l’han xapat, jo tampoc ho entenc) Hearthis i Youtube.

I el xiqui xiqui se baila así!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s