Apologia “marihuanera” amb els putos Brams i Lo Puto Cat

 

Què tal putos i putes arravaleres? Encara xaleu amb el puto remix dels putos Atupa oi? Ho sé, ho sé. Com que sóc el millor puto pare musical que podeu tenir i no us vull deixar orfes de remixs, avui us porto un tema d’aquells històrics que a la majoria de vosaltres us passarà inadvertits, però que els “treintanyerus” i “quarentons” segur que el tenen molt present perquè només sentir la puta guitarra de la intro ja fa venir ganes de moure els putos peus.

Si hi ha una puta banda que ens ha fet alçar el puny enlaire molt abans que els putos Inadaptats o els putos Obrint Pas, aquesta, sens dubte, són els putos Brams. Un grup que porta el segell DO Berguedana en la seva música i que fins-hi tot ens cantaven els goigs a “l’herba de Jah” que es conreava a les faldes del Santuari de Queralt i que tants maldecaps donava als fumadors empedernits.

Avui, doncs, remix de Marihuana Berguedana en clau electrònica de la ma d’un servidor que, com sempre, us podeu descarregar a peu d’article així com a les putes xarxes socials Soundcloud, Hearthis i Youtube.

Encengueu els putos “canutos” i a liar-la! (A la pista de ball).

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s