Així sonen els “Sons” dels putos Atupa i Lo Puto Cat

Com anem putos i putes? Fot rasca oi? Encara estem ballant al el puto remix dels Skatalà? Doncs avui us porto un puto remix d’una penya que, amb una taula de mescles i 3 micros, ho han petat més que el puto Daddy Yankee en una festa de swaggers. Són els putos Atupa; 3 Mc’s i un Dj que ho estan rebentant allà on van. El que vindria a ser la “Sant Miguel” del rap valencià.

La puta veritat és que molts de vosaltres m’havieu demanat de remesclar aquesta banda de Montcada (la Reixach no, l’altra) però el dubte sorgia quan pensava: -Com putes remesclo un grup electrònic? Així que ho vaig deixar per més endavant, quan em sentís més segur per electrocutar la seva música. Però, com tot en aquesta vida, acaba caient pel seu propi pes i, al final, els he remesclat perquè el puto destí així ho ha volgut. El tema escollit ha estat Sons, del seu darrer treball Quasi res porta el diari.

Ha arribat el moment, doncs, de presentar-vos el resultat d’aquesta puta mena de soundclash electrònica que compta amb el puto vist-i-plau dels Montcaders que, com molts altres artistes, també s’han sumat a la puta festa de “los putos remixos” i han cedit les putes pistes originals per poder fer un remix guapo, guapo!

Sense més dilació us presento “el puto atupa-mix” per donar-vos calor a les putes plantes dels peus ara que ha arribat el fred. Com sempre, us podeu baixar el tema a peu d’article, i als putos Soundcloud, Hearthis i Youtube.

Això és “amazing!!!”

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s