Lo Puto Cat deixa la “Roba Estesa”

Wazzaaaaaaaaa!?!?!?!?!?!?

Què passa putes? Em trobaveu a faltar, oi? Ho sé, ho sé. És que em vaig posar putament malalt i em vaig quedar en els òssos (Xist!). En el fons, la culpa és meva per malacostumar-vos a tenir un puto remix cada puta setmana i és clar, quan no n’hi ha, tot són plors i esgarrinxades.

Per deixar-vos els anus calmadets us porto ungüent del bo. Del de la serp, però d’anaconda tropical. De la “cumbianxera”, perquè aquesta setmana us porto un puto remix de les (ara no sé si posar putes o no, perquè és clar, jo dic puta a tothom per igual i sense distinció de sexes, però és clar, si un grup format exclusivament per noies les anomeno les “putes” Roba Estesa, em guanyo una esbroncada del sector feminista fijo) Bé, doncs res; fora malentesos: Avui us porto un puto remix de les Roba Estesa! Taxaaaaaan! Ni més ni menys que el seu single de presentació que ens convida a viure la vida com si fos l’últim en aquest puto planeta.

Un remix en clau de moombahton “pa que lo gosen” (no sé quantes putes vegades he fet servir aquesta puta expressió). Us recordo que com sempre us podeu descarregar el tema a peu d’article i/o a Soundcloud, Hearthis i Youtube! Apa putos i putes! A viure!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s