Lo Puto Cat i els Atzembla s’armen els putos cors de valor

Què hi ha de nou putos i putes? Si us va agradar el remix dels putos Làgrimas de Sangre, avui us porto un remix que ho petarà més que una puta “mascletà”. I és que en aquest instant ens tornem a desplaçar cap al “sud del nord” de la mà dels putos Atzembla. Abans que res, voldria donar-los les putes gràcies de tot cor perquè s’ho han currat molt i m’han cedit part de les pistes originals (com ja van fer els KOP o els Itaca Band) per poder-los remesclar com cal; sense la vostra col·laboració, segur que no hauria quedat tant putament bé. Entrem en matèria doncs?

Cors armats és el nom del puto single de presentació d’aquesta banda valenciana que he escollit per remesclar en clau de Drum’n’Bass. Potència al màxim i arrieu les veles que salpem cap a Ítaca de la mà d’aquesta tripulació de xics cabrejats que fan sonar les putes guitarres i les dolçaines sincopadament per devastar-ho tot. Al País Valencià els han putejat masses anys i ara, tota aquesta puta ràbia s’està girant contra especuladors, corruptes i altres animals.

Com ja sabeu, podeu descarregar-vos el puto remix a peu d’article i/o a través de Soundcloud, Hearthis o Youtube. També estaria bé que ho compartíssiu amb els vostres putos companys/es perquè més putos com vosaltres el puguin gaudir. Una puta abraçada i doneu-li al volum!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s