Lo Puto Cat pixant fora de test a la farola del puto Miquel del Roig

Què passas putes? Bon estiu a tots i a totes. Com ja sabeu un puto servidor no fa vacances perquè us mereixeu gaudir dels putos remixos de Lo Puto Cat. És per això que avui us porto un puto remix del “mestre de mestres”; un home que ha voltat més per la puta geografia del nostre país que el puto Espinàs. I ho ha fet amb una puta guitarra i un repertori histriònic que fa saltar als adolescents i els que ja fa dècades que van deixar aquesta etapa.

Miquel del Roig és el nostre puto Mariachi, però sense pistoles ni bazookes ni granades de ma a la seva funda de guitarra. Per entendre’ns, és l’hereu natural del puto Xesco Boix però amb més mala baba. I és que un puto individu que és capaç de fer saltar una Acampada Jove amb una tornada que només diu “La Farola” és mereix el meu puto respecte i el meu particular homenatge en clau electrònica.

Així que entrem en matèria i no m’entretinc més perquè és hora de deixar la guitarra i agafar el puto tocadiscos, perquè Ibiza es rendirà als putos peus del cantautor de l’Ametlla de Mar. Com sempre, podeu escoltar i descarregar-vos el puto remix a Soundcloud, Hearthis i Youtube. Passi-ho bé putos “farolerus”.

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s