El puto “Plan 10” dels Dr. Calypso més bèstia que mai!

Salut putos i putes del cap dret!

En ple mes d’agost us porto un puto remix dels putos Dr. Calypso que, com deia el puto Xerif, és “D’aquells històrics”. Ni més ni menys que el puto Plan 10, un puto tema d’aquells que et fa moure els putos peus a ritme d’ska frenètic. I és que és una puta cançó que no necessita lletra per fer embogir la puta parròquia.

Plan 10 arriba més accelerat que mai amb el drum’n’bass de Lo Puto Cat (aquí batejat com a Fast Mix)que farà que us peteu les putes vètebres del coll movent-lo com dient: -Oh siiiiiiiiii!!!!! Fot-li fort!!!!!! Més!!! Méééééééééééés!!!!!!!!!!

Prou paraules i anem al puto lio. Us deixo, com sempre, els enllaços al puto Soundcloud (Que encara no me l’han xapat), Hearthis i Youtube.

Per cert, fent un puto incís, m’alegra putíssimament anunciar-vos que aviat estaré de gira per les putes contrades amb el gran Dj. OGT en una de les seves múltiples gires de celebració dels seus putos 10 anys. La gira s’anomenarà Lo Puto OGT i ens podreu escoltar a les millors putes festes i sales! Seguirem informant.

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s