Xeic! recuperant “l’electro-Essència” amb Lo Puto Cat

Què passa putos i putes del cap dret? En ple agost hi ha un puto servidor que no fa vacances! I no les faig perquè us ho mereixeu tot i més per les vostres putes mostres d’afecte i “carinyu” i pels vostres putos comentaris que cada cop són més i millors (sobretot al puto Youtube).

Aquesta setmana us porto un puto remix dels putos Xeic!, una banda skatalítica i combativa de les terres de l’Ebre (es veu que el puto clima és propici per a la mala baba i la ràbia). En aquest cas, tot i que majoritàriament fan temes d’Ska, he escollit el tema “Essència”, que “mola putament infinit” i del que n’he pogut extreure la seva vessant més “drumstepera”.

I recordeu que, com sempre, us podeu escoltar i descarregar els putos remixos a Soundcloud, Hearthis i Youtube, així com un enllaç de descàrrega que us deixo al puto peu de post. Au! Aneu aneu! I disfruteu-ho!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s