Els putos “La Raiz” surten a caçar ocellots amb Lo Puto Cat

Bon dia putes, i bon (i putament calorós) estiu!

Avui us porto un puto temasso de La Raiz: Jilgueros, que forma part del puto disc Así en el Cielo como en la Selva. Molt bon puto tema dels de Gandia (què li passa a aquesta població que té tantes putes bones bandes?). La puta veritat és que amb aquesta puta calor ve de gust anar de concert a les nits i gaudir de la puta fresqueta nocturna amb “temassos” com el que avui us porto, el Dumbass Mix,  que, en la llèngua de Pompeu Fabra vindria a ser “tonto del cul Mix”; coses de djs… Ni puto cas.

Electrònica, drum’n’bass, drumstep… Tot mesclat (no removido!) en un mateix puto remix que, com sempre, us podeu escoltar i baixar al puto Soundcloud, Hearthis i Youtube, així com l’enllaç de la puta descàrrega a peu d’article.

Que ho gaudi, putes!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s