Els putos Pirats Sound Sistema i Lo Puto Cat deixen caure una puta bomba sonora

Què hi ha de nou putes i putots? Aquesta setmana us porto un nou puto remix a ritme de drumstep perquè us partiu les putes plantes dels peus ballant. Un nou remix dels putos Pirats Sound Sistema (el segon que faig d’aquesta gent) que aquesta vegada venen armats fins a les putes dents de bombes (però no de les que maten; de les sonores). Bombes és un tema del seu primer disc (allà pel 2005) que ara, un puto servidor, recupera per tots vosaltres posant-lo una mica al dia.

Parlem de bombes? Doncs que peti com una bomba, no? Aquí Lo Puto Cat pilotant l’Enola “Guai” per deixar-vos anar aquest puto “pepino” sobre els vostres caparrons i que exploti amb una ona expansiva de subgreus que us faci entrar al puto nirvana de les raves.  No cal que us recordi que us podeu escoltar i baixar els putos temes a Soundcloud, Hearthis i Youtube, així com l’enllaç de la puta descàrrega a peu d’article. Aneu i difongueu la puta paraula dels putos senyors de l’enrenou! Amen!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s