Els putos At Versaris i el puto remix que et farà cridar OLE!

Ei putes! No es tracta de vendre sinó que la puta penya digui OLE!, i això és el que fa Lo Puto Cat des del primer dia. Aquí no venem res ni ens forrem a costa dels nostres artistes. Aquí som “reals” com diuen els putos At Versaris i fem els millors putos remixos de la East Coast de la puta Península Ibèrica. Ok “niggas”?

Un cop deixades clares les coses anem al lio. Aquesta setmana em fa una puta il·lusió tremenda presentar-vos aquest puto remix d’aquest trio català que deixa anar les seves rimes com si es tractessin de putos punyals. No se’n callen ni una. El tema s’ho val: No és vendre (aquí us deixo un enllaç al temasso en directe). La veritat és que aquest és un puto tema que no necessita remixos, però és que jo m’atreveixo amb tot  i amb aquesta puta penya no podia ser menys. Que molen molt!

Apujeu el puto volum i a saltar com putos cangurs enfarlopats que aquest segur que us farà moure el puto cap endavant i endarrere, com dient Oh siiiiiiiiiiiii! Doncs au, aquí us deixo, com sempre, els enllaços a Soundcloud, Hearthis, Youtube i l’enllaç de descàrrega a peu d’article.

Una puta abraçada i recordeu! Sigueu reals i no confongueu!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s