Lo Puto Pardal Roquer Vs. Lo Puto Cat: Dubstep de la terra ferma!

Puteeeeeeeees! Me cago en lo Déu que vos va parir a tots! Sé que l’estaveu esperant amb candeletes perquè el vareu demanar vosaltres mateixos a través de la puta enquesta que vaig fer fa unes setmanetes i que va donar com a guanyador invicte al puto Pardal Roquer. Doncs bé, aquí el teniu d’una puta vegada, el remix del seu megahit, l’himne per excel·lència de les terres de ponent, Sóc de l’oest, això sí, en clau de dubstep.

Un remix al més pur estil Skrillex després de passar pel puto Aplec del Cargol que, com sempre, podeu escoltar a Soundcloud, Hearthis i Youtube. I també com sempre, us deixo el puto enllaç de descàrrega a peu d’article.

Una puta abraçada i a punxar-lo a les putes festes majors!

Descàrregues

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s